bullemammans

Helgen som gått!

I helgen så har jag varit ledig, så skönt. I fredags var jag till mor och far i Höljebro och hälsade på, mamma och jag var ut i skogen och hon visade på mig hur man letar kantareller.. jag är nämligen kantarellblind.. eller var i alla fall. Hittade på några alldeles själv.  Sen var det storhandling som gällde, handlade mat, och även en ny jacka till mig. Ett par skor blev det även till Max.  När jag kom hem så plockade jag bara in varorna sen drog Johanna och jag in till Hudik för vidare shopping, blev ett par skor åt Johanna och jag köpte mig ett par jag också ett par puma joggingskor. Senare på kvällen så hämtade vi Fredrik på tåget och sen åkte vi hem.Väntade in sambon som kom hem från jobbet och som dagen till ära fyller år, detta firade vi med pizza. Hade köpt filmen "hur många lingon finns det i världen" och den kollade vi på efter maten. Så underbara människor blir så glad av att se dom.


Lördagen då passade jag på att koka lite saft och gele, först av svarta och röda vinbär, sedan gick jag ut och plockade lite lingon. Och kan ni gissa.. jag hittade massor av kantareller alldeles själv. (stolt) kokade gele av lingonen.
 

Senare på eftermiddagen så komJosse och Emil hit och dom hade Frida med sig, gó ungen hon hade tjatat och ville till Josse och så blev det, vi grillade och hade det mysigt och Frida surrade på. På kvällen så hyrde vi film det blev Maria wern 2 delar och Irene huss "det lömska nätet. Big momas också och never say never.  och frida fick hyra en som hette Hopp.
      

Söndagen då kollade vi på en av Maria Wern filmerna och Johanna kollade på filmen om Justin Bieber,ingen film hon gillade direkt, men så gillar hon ju inte honom annars heller men filmen skulle hon se ;) Sedan så åkte Josse Emil, Frida och fredrik hem. Vi åt lite mat i dag blev det Lasagne till familjen och jag gjorde Lax som jag hade på purjolöksbotten och färska kantareller och en burk kantarellost och grädde så klart på. och in i ugnen tills det blev klart sedan gjorde jag blomkålsmos till detta. Mumma. Det va min helg det, hoppas ni också haft en bra helg. Nu börjar en ny vecka med nya möjligheter. Kram på er.